معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:حوزه درمان معتادان مثل کانالهای عصبی در دندانپزشکی است که جز با رفتن به عمق و علت یابی درست امکان درمان آن وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین یاوری، بعد از ظهر سه شنبه در افتتاح سراسری مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد اظهار کرد: سازمان بهزیستی در عین کارهای روزانه خودش دنبال کارهای تحولی است و این نکته خیلی جدی است.
وی ادامه داد: این مراکزی که به صورت ترکیبی کار خودشان را شروع میکنند ناشی از خرد جمعی و مطالعهای جامع است و یک قطعه مهم از یک پازل بزرگ است که اگر خوب کار کند خیلی از مشکلات را برطرف میکند.
یاوری گفت: این درمان برحسب مورد یکی از حلقههای مفقود شده درمان معتادان است و درمان باید حرفهای و بر اساس نیاز فرد معتاد باشد که نتیجه اش موفقیت آمیز خواهد بود.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: اینکه ما چندین قسمت از حوزه درمان را در کنار هم در یک تیم ببینیم و به فرد نیازمند درمان ارائه کنیم کاری بس شگرف و بزرگ محسوب میشود.
یاوری بیان کرد: حوزه درمان معتادان مثل کانالهای عصبی در دندانپزشکی است که جز با رفتن به عمق و علت یابی درست امکان درمان آن وجود نخواهد داشت.
وی افزود: موضوع خانواده مداری یک نقطه عطف در درمان بیماران و معتادان است. یک حلقه مفقود شده در این پازل به عنوان پیگیری درمان وجود داشت که امروز این حلقه درمانی فعلاً به ۸ ماه رسیده است که باید این روند افزایش یابد. فردی که ۱۰ سال مصرف مواد داشته است باید ۱۰ سال هم مورد پیگیری قرار گیرد.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در پایان گفت: این مراکز حتماً از بهره وری بالایی برخوردار خواهند بود و ما هم تا آنجایی که امکان داشته باشد یاور بهزیستی خواهیم بود.
منبع: ستاد مبارزه با مواد مخدر